Foredrag

Foredrag om stress

Jeg tilbyder forskellige foredrag om stress. Her er nogle eksempler på de foredrag jeg holder. Men har I brug for en anden vinkel så skræddersyr jeg det så det passer netop til jer.

 

Forstå stress

Har I travlt og oplever I stressens indtog i jeres hverdag?
Ønsker I at forebygge stress og styrke trivslen, så book et foredrag, og vær med til at styrke arbejdsglæden, motivationen og livskvaliteten i jeres hverdag.

Under dette foredrag lærer I at skelne mellem travlhed og stress samt hvad der er farligt på den lange bane. I får indsigt i stressens væsen og dens årsager, og I får praktiske metoder og teknikker til at forebygge og tackle belastende situationer der uundgåeligt opstår både på jobbet og i privatlivet.

Hovedvægten i dette foredrag er at lære deltagerne:

Forstå stress og hvordan det påvirker os

Kende forskel på travlhed og stress

Lære faresignalerne at kende og vide hvornår vi skal stoppe op

Hvordan man forholdsvis let kan forebygge stress

At leve med forandringer

Forandringer er uundgåelige i organisationer, især de større. Ingen har som udgangspunkt modstand mod forandringer, men forandringer skal skabes i respekt for, hvordan den menneskelige psyke virker. Alle vil helt naturligt være på vagt over for forandringer, men vi kan lære at tackle forandringerne mere konstruktivt og positivt.

Hovedvægten i dette foredrag er at lære deltagerne:

Hvad forandringer gør ved mennesker og hvorfor.

Om modstand mod forandringer og hvordan man fjerner den.

 

Fra stress til trivsel

Et menneske må altid arbejde med sin personlighed for at opbygge den robusthed , som er nødvendig i en konstant skiftende omverden. Det er også i vores personlighed at vi finder de forhindringer, som fratager os modet til at sige fra når det bliver for meget. Og det bliver til tider for meget. Derfor skal ledelseskvaliteten og organisationens rammer også have udelt opmærksomhed.

Hovedvægten i dette foredrag er at:

At lære deltagerne at tage ansvaret for egen stress.

At give en indsigt i stressens opståen og at vise hvordan vi kan handle ud fra det.

At forstå stress som en meget kompleks størrelse, hvor det ikke nødvendigvis handler om skyld og årsag, hvilket igen er nødvendigt for at forstå hvornår man som medarbejder eller som leder bærer et ansvar. Stress kan nemlig ikke isoleret set forklares med arbejdspladsens forhold. Den må også ses i sammenhæng med individets personlighed.

 

Kontakt mig for at høre mere om foredragene og hvad jeg ellers kan tilbyde.

Telefon: 2261 5879

Email: kontakt@annemollerup.dk