Stress

Derfor skal du søge hjælp!

Jeg stoppede ikke i tide

Da jeg i sin tid gik ned med stress havde processen op til det endelig kollaps været lang. Alle tegnene på stress var der. Jeg havde en konstant murren og uro i maven, tankerne kørte deres eget løb og jeg mistede overblikket over mine opgaver. Det værste var dog at jeg også havde en meget kort lunte, hvilket mest gik ud over min mand og vores børn.

Det ramte ikke kun mig

Når jeg i dag tænker tilbage på den tid ville jeg ønske at jeg havde fået hjælp længe før det gik så galt som det gjorde. Jeg ville kunne have sparet min familie for en masse bekymringer. Jeg ville selv have været blevet stressfri hurtigere og ikke mindst ville min daværende arbejdsplads have haft glæde af mig og undgået store omkostninger ved min langtidssygemelding.

Det kan være svært at erkende

Jeg vidste godt at jeg var stresset, jeg havde længe haft en al for stor arbejdsbyrde og opgaverne var ikke klart definerede. Jeg måtte dog langt hen af vejen selv bestemme mine opgaver og så alligevel ikke. Jeg elskede mit job, mine opgaver og følte at jeg havde en forholdsvis stor frihed. Jeg fortalte mine bekymringer til min leder, hvilket var rigtig svært for mig. Desværre blev mine bekymringer og min melding om at jeg var stresset mødt af et: ”jamen vi har jo alle meget at se til, prøv at se det an nogle måneder”.

Når grænsen overskrides

Jeg knoklede derfor videre. Problemet blev, at min grænse for hvad jeg psykisk følte mig i stand til var overskredet og jeg kunne pludselig ikke længere mærke mig selv og mine grænser mere. Jeg kunne ikke længere mærke at det var helt forkert det jeg var i gang med. Det er en helt almindelig reaktion på belastning. Det var jeg dog ikke klar over den gang. Som tiden gik og jeg ikke længere kunne mærke kroppens naturlige signaler (og set i bakspejlet var der mange) fortsatte jeg til jeg endte i et kollaps. Kroppen sagde en dag stop og jeg gik stort set i sort. Jeg havde afleveret mine børn i skole og pludselig anede jeg ikke hvor jeg var og hvad jeg skulle. Jeg tog direkte hjem og ringede til lægen. I mere end et halvt år var jeg ikke i stand til ret meget andet end at enten hente eller aflevere mine børn i skole. Resten var fuldstændigt uoverskueligt. Det tog mig 2 år at blive ”rask m
eldt” og den dag i dag kæmper jeg stadig med nogle kognitive udfordringer.

Stop op mens du kan

Jeg fortæller denne historie fordi jeg ikke ønsker at andre skal komme så langt ud, hvor de ikke længere er i stand til at lytte til de signaler kroppen sender når du er belastet.

Sig stop mens du kan, for dig selv, din familie og din fremtids skyld. Intet job er det værd.

Hvis du føler at du har nogle stress symptomer, så skal du få hjælp til at gøre noget ved det med det samme. Det er muligt at undgå sygemelding ved en hurtig og effektiv indsats, men det kræver at du er villig til at indse at du har brug for hjælp.

Få professionel hjælp

Et stressforløb hos mig vil typisk vare 8-10 sessioner. Forløbet tilpasses dit personlige behov. I starten vil vi mødes ca. 1 gang om ugen. Efterhånden som du får det bedre vil der gå længere tid mellem sessionerne. Du vil løbende blive klædt på med viden og værktøjer til at hjælpe dig med at håndtere stressen.

Har du begyndende symptomer vil vi sammen kigge på hvor og hvornår dine symptomer opstår og om der kan laves noget om i din dagligdag.

Du er måske allerede sygemeldt, eller på vej til det? Symptomerne har været der længe og du kan ikke overskue ret meget mere. I så fald, starter vi der hvor du er og hvor det giver mest mening for dig.

Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte for at du kan få det bedste resultat og komme godt videre med dit liv.

Pris kr. 850,- per session (varighed ca. 75 min.)

Rabatkort:

3 sessioner: kr. 2250,-

4 sessioner kr. 2800,-

5 sessioner kr. 3250,-

10 sessioner kr. 5000,-

Kontakt mig for uforpligtende samtale på telefon 2261  5879

Skal jeg hjælpe dig videre?

Gratis uforpligtende samtale
Kontakt mig for en uforpligtende samtale,
hvor vi sammen kan gennemgå dine udfordringer og behov for rådgivning.

Ring på tlf. 22 61 58 79
eller skriv en mail: kontakt@annemollerup.dk

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er anne.jpg