Personlig coaching

Hvornår kan du bruge personlig coaching?

Personlig coaching er når du har brug for at vende faglige/personlige udfordringer med en professionel og erfaren coach. Når du har lyst og mod til at få større indsigt og skabe personlig udvikling.

Jeg lytter til dig og udfordrer dine antagelser og overbevisninger, så du ser flere perspektiver. Jeg hjælper dig til at tænke uden om fastlåste mønstre, vaner og handlemåder. Jeg puffer nænsomt til din komfortzone, så du får mulighed for at gøre noget andet, end du plejer. Det der virker for dig, bygger vi videre på.

Udbytte af coaching

Mange får ikke nok udbytte af personlig coaching, fordi der sættes mål og laves handleplaner på et overfladeplan. Forandring og udvikling sker, når du prioriterer tid og rum for refleksion på et dybere plan. Vi bruger ofte hovedet og glemmer kroppen, som ved, hvad vi har brug for.
Den skal vi blive bedre til at lytte til.

En erkendelse opleves ofte som en aha-oplevelse.
En aha-oplevelse opstår oftest i situationer, hvor der er tid til at mærke og tid til at reflektere over det vi mærker.

Ændring af mønstre

For at ændre de mønstre, der forhindrer dig i at gøre det, du gerne vil og i at være det menneske, du – også – gerne vil være, må nye vaner være dybt forankret i dine værdier og ønsker for dit fremtidige liv. De skal stå lysende klart for dig – det kan jeg hjælpe dig med.

Kompetencer. Personlig Coaching

Professionel coaching

Jeg er professionel og certificeret coach. Jeg er nærværende, udfordrende, lyttende, kompetent og erfaren. Mit fokus 100% på dig og det, du gerne vil arbejde med. Jeg hjælper dig til at finde dine egne løsninger og svar.

PRISER:

(inkl. moms)

1 session                             kr.  850,-

Rabatkort 3 sessioner   kr. 2400,-

Rabatkort 5 sessioner   kr. 3750,-

Rabatkort 10 sessioner kr. 7000,-

1 session varer ca. 60-75 min. 

Det varierer fra person til person hvor mange sessioner der bør påregnes. Et typisk coachingforløb er på mellem 3 til 5 sessioner.

Jeg er Certificeret Systemisk coach (EMCC certificeret).