Om Anne Mollerup

Jeg hedder Anne og er 48 år. Jeg er gift med Oliver, som jeg har 3 børn med. Det er vigtigt for mig, at jeg skaber tid til at være sammen med min familie samtidig med at der er plads til mit arbejde. God planlægning og struktur er en kærkommen ven, som hjælper med at skabe den gode balance.

Jeg er nærværende, lyttende, skarp, empatisk og har en veludviklet intuition. Jeg udfordrer til stadighed mig selv med nye uddannelser, metoder samt udvikling.
Jeg tør spørge ind til kernen og hviler i mig selv i mødet med mennesker på alle niveauer.

Fagligt

Jeg har i al den tid jeg kan huske haft en interesse og naturlig intuition i samværet og samtalen med andre mennesker. I mit professionelle erhverv har det ført til at jeg i mere end 20 år har arbejdet med mennesker og udvikling. Først som uddannelses- og kompetence konsulent i mere end 14 år i en stor global it-virksomhed. Her fik mine evner til at få andre til at vokse og udvikle sig i deres arbejde frit spil. Jeg byggede bl.a. uddannelses akademier op for medarbejdere og ledere. Det krævede også at mine evner som samtalepartner og coach blev brugt. De sidste 8 år har jeg arbejdet som selvstændig erhvervs- og stresscoach.

Jeg arbejder nu som både coach men også som ekstern konsulent i virksomheder med fokus på at skabe en sund arbejdsplads. Her er mit mål er at forebygge stress, fremme en positiv kultur og forstå den menneskelige adfærd – afgørende elementer for vellykkede forandringer. Min tilgang er ikke kun præget af at være praktisk og skabe tillid men også ved at inddrage mennesker i forandringsprocessen for at opnå de bedste resultater. Min tilgang kombinerer professionel ekspertise, viden om organisationer og mennesker sammen med en jordnær og naturlig tilgang.

Jeg er ambitiøs og engageret i mit virke som coach og konsulent. Det er mit mål, at de mennesker, jeg arbejder med, får sat gang i en udviklingsproces, som fortsætter efter et endt forløb hos mig. Det er et væsentligt mål for mig at skabe ejerskab, både hos den enkelte og i grupper, personligt, fagligt og socialt. Ellers lykkes forandring ikke.

Hvorfor jeg blev selvstændig

I starten af 2013 jeg gik ned med alvorlig stress. Dengang var jeg ikke i stand til at tage mine egne symptomer alvorligt. Det endte med en sygemelding som varede i 1,5 år. Det er mit livs største nedtur og det tog hårdt, ikke kun på mig, men også min familie. Jeg fik dog kæmpet mig tilbage til en ny Anne. Mange siger at man bliver et nyt og forbedret menneske og at de er taknemmelige for den nye chance de fik. Jeg ville for alt i verden gerne have undgået den nedtur. Jeg har stadig mén og kognitive vanskeligheder, som jeg dog har lært at tackle. Det har tvunget mig til at tage nogle andre veje og udfordringer. Udfordringer som, for mig, krævede ekstra mod ved at springe ud som selvstændig. Jeg er til gengæld VILD med den beslutning jeg tog og hvor jeg er nu!

Selvom jeg i mit stressforløb fik professionel hjælp, synes jeg stadig der manglede noget i forhold til at jeg kunne komme videre. Bl.a. kendskab til hvordan hjernen og psyken virker samt konkrete råd til mig og min mand. Det er noget jeg bringer med ind i min stress coaching.

Netværk

For mig har det altid både været naturlig men også vigtigt at skabe gode faglige netværk. I dag driver jeg Egedal Erhvervsnetværk med Pernille Bloch Madsen, hvor vi skaber et godt fundament for at lokale virksomheder kan danne nye relationer, samarbejder og gensidig sparring. Altid med et fagligt input.

Uddannelse

  • Certificeret systemisk coach
  • Metakognitiv stress coach
  • Certificeret Master stress coach
  • Certificeret stress coach
  • MasterClass i Psykologi
  • Mini MBA – organisatorisk lederskab
  • PMI Projektleder
  • Design af kurser
  • Train the Trainer
  • Akademiøkonom – International handel og økonomi

samt et hav af kortere kurser