Om mig

Om Anne

Anne Mollerup coachJeg er 47 år og er gift med Oliver. Sammen har vi Luca på 17, Noah på 15 samt Sarah på 12 år. Det er vigtigt for mig, at jeg skaber tid til at være sammen med min familie. God planlægning kan løse mange problemer 🙂

Jeg har noget på hjerte og er ambitiøs og engageret omkring mit virke. Det er mit mål, at de mennesker, jeg arbejder med, får sat gang i en udviklingsproces, som fortsætter efter et endt forløb hos mig. Det er et væsentligt mål for mig at skabe ejerskab, både hos den enkelte og i grupper, personligt, fagligt og socialt. Ellers lykkes forandring ikke.

Jeg er nærværende, lyttende, skarp, empatisk og har en veludviklet intuition. Jeg udfordrer til stadighed mig selv med nye uddannelser, metoder samt udvikling.
Jeg tør spørge ind til kernen og hviler i mig selv i mødet med mennesker på alle niveauer.

Fagligt

Jeg har i al den tid jeg kan huske haft en interesse og naturlig intuition i samværet og samtalen med andre mennesker. I mit professionelle erhverv har det ført til at har arbejdet som uddannelses- og kompetence konsulent i mere end 14 år i en stor it virksomhed. Her fik mine evner til at få andre til at vokse og udvikle sig i deres arbejde frit spil. Jeg byggede uddannelses akademier op for medarbejdere og ledere. Det krævede også at mine evner som samtalepartner og coach blev brugt. Jeg brændte for mit arbejde og stod i spidsen for forandringer og nye processer.

Stress

Det fik dog en ende i starten af 2013 da jeg gik ned med alvorlig stress. Trods mit kendskab til stress var jeg, dengang, ikke i stand til at tage mine egne symptomer alvorligt. Jeg var sygemeldt i 1,5 år. Det er nok mit livs største nedtur og det tog hårdt, ikke kun på mig, men også min familie. Jeg fik dog kæmpet mig tilbage til en ny Anne. Mange siger at man bliver et nyt og forbedret menneske og at de er taknemmelige for den nye chance de fik. Jeg ville for alt i verden gerne have undgået den nedtur. Jeg har stadig mén og kognitive vanskeligheder, som jeg dog har lært at tackle. Det har tvunget mig til at tage nogle andre veje og udfordringer. Jeg er til gengæld VILD med den vej jeg nu har valgt!

Selvom jeg i mit stressforløb fik professionel hjælp synes jeg stadig der manglede noget i forhold til at jeg kunne komme videre. Bl.a. kendskab til hvordan hjernen og psyken virker samt hjælp til ægtefællen. Det er noget jeg bringer med ind i min stress coaching.

Andre interesser

Jeg er meget interesseret i hvordan man kan tænke hjernen og dens spilleregler ind i hverdagen og coachingen. Når mønstre eller handlinger skal ændres er det godt at vide hvilken del af hjernen man “skal tale til”.

Jeg kan ikke lade være med at engagere mig lokalt og prøve at værne om det lokale erhvervsliv. Hvis de lokale virksomheder blomstrer påvirker det vores lokalsamfund. Jeg har derfor været med i styregruppen for Egedal for alle messen som har været afholdt i 2015 og 2016 i Smørum. I 2018 blev messen afholdt i Ølstykke på Egedal Rådhus. Derudover har jeg i lidt over 2 år været formand Egedal Erhverv.

Jeg driver i dag netværket Egedal Erhvervsnetværk sammen med Pernille Bloch Madsen. Vi startede netværket op i december 2017. Hvert møde indeholder et fagligt indspark, men vi har også fokus på det sociale aspekt. Vi tror på, at relationsdannelsen os virksomheder imellem vil skabe nye samarbejder, sparring etc.

Udannelse

  • Certificeret systemisk coach
  • Metakognitiv stress coach
  • Certificeret Master stress coach
  • Certificeret stress coach
  • MasterClass i Psykologi
  • Mini MBA – organisatorisk lederskab
  • PMI Projektleder
  • Design af kurser
  • Train the Trainer
  • Akademiøkonom – International handel og økonomi

samt et hav af kortere kurser