Præsentationsteknik

Bliv fortrolig med at præsentere og holde taler

På dette kursus bliver du fortrolig med at :

  • tale foran andre
  • holde taler og præsentationer
  • undervise
  • gå til jobsamtaler
  • og du bliver bedre til at få dit budskab igennem.

Kurset består af praktiske håndgribelige øvelser som tager udgangspunkt i teorier og forskning. Du lærer at formidle og performe med en autenticitet, hvor du i stedet for at fokusere på dig selv, fokuserer på dit publikum. På den måde vil du også lære ikke at være nervøs. 

På kurset træner og coacher vi din evne til at træde ud på scenen, brænde igennem og engagere, involvere samt inspirere dit publikum. Vi kommer til at arbejde med nærvær og tilstedeværelse, energi, kropssprog, stemmeføring, komfortzone og scenetræning.  

Du lærer hvordan du bygger tale og præsentationer op så du får skabt en struktur at støtte dig til. Tilfør det billeder og en historie som gør din fortælling levende og fængede – og du vil brænde igennem og få et helt andet forhold til at præsentere. Pludselig bliver det sjovt og det er ikke længere noget du frygter.

Vi arbejder både med individuelle øvelser og holdøvelser, fælles sparring samt individuel refleksion. Det foregår bl.a. via træning i at formidle foran de andre deltagere i en tryg atmosfære.

Tidligere deltager har sagt følgende om kurset:

Det er den vildeste oplevelse! Jeg har virkelig været ude af min komfortzone, men du har sørget for at det var et trygt rum hvor jeg turde give slip. Jeg kan slet ikke vente med at komme ud og holde min næste præsentation.

Karen

Du gør det let og nemt ved at vise os så få og simple øvelser, men de gør en kæmpe forskel. Jeg ærgrer mig over at jeg ikke for længst har gjort noget ved min angst for at præsentere. Jeg har lært virkelig meget på kurset.

Jesper

Din energi og drive gør at vi alle har suget til os og du viser os på en meget overskuelig måde hvad vi selv kan gøre for at blive bedre. Du er god til at se de forskellige behov vi har og differentierer undervisningen således at vi alle udvikler os og bliver bedre. Det er det bedste kursus jeg længe har været på.

Kim
Præsentationsteknik
Præsentationer
Anne Mollerup Erhvervscoach

Hos jer:

Jeg kan også tilpasse et kursus til jeres virksomhed.

Priser:

Ring eller skriv så vi kan aftale en pris samt hvilket behov du/I har.

Telefon: 2261 5879

Email: kontakt@annemollerup.dk